-22% Off

Dental Diode Laser

1.950,00 

Dental Diode Laser

Kategori: , ,

Përshkrimi

Lazerët me diodë dentare japin përfitime të qarta mbi metodat konvencionale të trajtimit me shërimin e plagëve kryesisht pa shenja dhe reduktim të përmirësuar të mikrobeve.