Furnizuesi kryesor i produkteve dentare
në Kosovë.

Themeluar në vitin 2004

Rreth Nesh

DL5A0918. - Copy

Themelimi

Në vitin 2004, Dental Day u lind si një ide e pasionuar për të sjellë një ndryshim thelbësor në tregun e materialeve dhe pajisjeve dentare në Kosovë.

Kjo ide filloi të merrte formë, me një vizion të qartë për të ofruar cilësi të lartë dhe marka ekskluzive për praktikantët e stomatologjisë në zonë.

DL5A0961

Çfarë ofrojmë

Dental Day ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve për komunitetin e stomatologjisë në Kosovë. Në magazinën tonë të madhe, gjeni materiale të shkëlqyera dhe pajisje të nevojshme për kujdesin dentar.

Përveç kësaj, ne zhvillojmë seminare, webinare dhe kurse të avancuara për të trajnuar profesionistët në fushën e stomatologjisë për të ndjekur zhvillimet më të fundit në fushë.

 

DL5A0930.

Suksesi

Nga fillimi besnik ndaj cilësisë dhe shërbimit të klientit, Dental Day ka transformuar tregun e stomatologjisë në Kosovë.

Pas shumë vitesh punë të palodhshme dhe përkushtimit ndaj profesionistëve të fushës dentare, sot ne jemi një nga udhëheqësit më të njohur dhe të besuar në fushën tonë.

Historia jonë është e lidhur ngushtë me suksesin e klinikave të stomatologjisë në Kosovë dhe jemi krenarë që jemi pjesë e rrugëtimit të tyre drejt suksesit.

Materiale Dentare Cilësore

Në Dental Day, ne jemi përkushtuar për të ofruar cilësi të lartë dhe zgjidhje inovative për komunitetin e stomatologjisë në Kosovë. Nëse kërkesa juaj është për materiale dentare cilësore dhe pajisje të avancuara, ne kemi atë që ju duhet. Ne sigurojmë:

Partneret tanë

Zbuloni listën e pasur të produkteve tona.

Abonohuni në Dental Day dhe merrni ofertat më të fundit

Abonohuni tek ne për të marrë lajmet më të fundit dhe ofertat speciale, në kutinë tuaj të postës elektronike.

ADRESA

Rr.Ahmet Krasniqi Ob. Alb Petroll H1/11,1 Prishtinë

TEL

+383 48 111 556

EMAIL

info@dentalday-ks.com

Dental Day është një udhëheqës i njohur në fushën e furnizimit të materialeve dhe pajisjeve dentare në Kosovë.

Na ndiqni

Add to cart