Mirësevini në Dental day

Lider i produkteve dentare në Kosovë.

Dental Day është një udhëheqës i njohur në fushën e furnizimit të materialeve dhe pajisjeve dentare në Kosovë. Që prej themelimit tonë në vitin 2004, jemi përkushtuar për të ofruar cilësi të lartë dhe zgjidhje inovative për komunitetin e stomatologjisë.

Nëpërmjet një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve, si dhe trajnimeve profesionale të specializuara, ne kemi një qëllim: të ndihmojmë praktikantët e stomatologjisë të arrinin ekselencën në kujdesin dentar.

Transport falas

Falas për blerje mbi 50 €

Pagesa të sigurta

100% pagesë e sigurtë

Kualitet

Produkte me kualitet

Kujdesi ndaj klientit

24\7 kujdes ndaj klientëve

Sherbim i mirë

Klientë të kënaqur me ne

Brendet

Abonohuni në Dental Day dhe merrni ofertat më të fundit

Abonohuni tek ne për të marrë lajmet më të fundit dhe ofertat speciale, në kutinë tuaj të postës elektronike.

ADRESA

Rr.Ahmet Krasniqi Ob. Alb Petroll H1/11,1 Prishtinë

TEL

+383 48 111 556

EMAIL

info@dentalday-ks.com

Dental Day është një udhëheqës i njohur në fushën e furnizimit të materialeve dhe pajisjeve dentare në Kosovë.

Na ndiqni

Add to cart