-10% Off

AUTOCLAV 18L

1.800,00 

Autoclav 18L

Kategori: , ,

Përshkrimi

Sterilizuesi i autoklavës dentare funksionon me efikasitet të lartë. Ai funksionon plotësisht automatikisht. Makina është e pajisur me një gjenerator avulli me efikasitet të lartë. Vëllimi i sterilizuesit të autoklavës dentare mund të zgjidhet ndërmjet 18L dhe 23L.

Informata shtesë

Madhesia

18L, 23L