Header 7

Free Shipping for all Order of $99
  • support@example.com
  • +84 66 - 567 - 8899

Header 6

Free Shipping for all Order of $99
  • support@example.com
  • +84 66 - 567 - 8899
Important: Latest Delivery Updates due to COVID-19

Header 5

Header 4

Free Shipping for all Order of $99

Header 3

Free Shipping for all Order of $99

Header 2

Free Shipping for all Order of $99

Header 1

Abonohuni në Dental Day dhe merrni ofertat më të fundit

Abonohuni tek ne për të marrë lajmet më të fundit dhe ofertat speciale, në kutinë tuaj të postës elektronike.

ADRESA

Rr.Ahmet Krasniqi Ob. Alb Petroll H1/11,1 Prishtinë

TEL

+383 48 111 556

EMAIL

info@dentalday-ks.com

Dental Day është një udhëheqës i njohur në fushën e furnizimit të materialeve dhe pajisjeve dentare në Kosovë.

Na ndiqni

Add to cart